Την Καστοριά και την Κοζάνη επισκέπτεται σήμερα και αύριο, 2 και 3 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Παπαδημούλης

0

ΚΑΣΤΟΡΙΑΤην Καστοριά και την Κοζάνη, ύστερα από πρόσκληση των τοπικών Οργανώσεων Μελών και Νομαρχιακών Επιτροπών ΣΥΡΙΖΑ, επισκέπτεται σήμερα και αύριο, 2 και 3 Δεκεμβρίου, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του διημέρου έχει ως εξής:

Καστοριά 2/12

Το Σάββατο, 2/12, ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα βρίσκεται στην πόλη της Καστοριάς, όπου στις 17.30 το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο «Καστοριά» (Νίκης 122) και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς του Νομού.

Στις 19.30 ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της ανοιχτής εκδήλωσης, που διοργανώνει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς και θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο Άργους Ορεστικού, με θέμα «Ευρωπαϊκές εξελίξεις και οι προκλήσεις της Ελλάδας στη μεταμνημονιακή εποχή» .

Κοζάνη 3/12

ΚοζάνηΣτο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κοζάνη, την Κυριακή, 3/12, ο Δημ. Παπαδημούλης θα συναντηθεί στις 10.30 το πρωί με τον Δήμαρχο της πόλης, Λ. Ιωαννίδη, και στη συνέχεια με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδη.

Στις 12.00 το μεσημέρι ο κ. Παπαδημούλης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στον χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Έλενα» (Δημοκρατίας 47).

Το απόγευμα, στις 18.30, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στην κεντρική, ανοιχτή εκδήλωση της Ο.Μ. και της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα: «Το σχέδιό μας για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα και την επόμενη μέρα σε μια Ευρώπη που αλλάζει».

Share.

Leave A Reply